4267, Penészlek, Arany János utca 37
+36308725352
Szolgáltatások
Arnold Sound Studio
Teljes product

Úgy gondolod, hogy mindent ránk bíznál? Dalszöveget? Instrumentalt? Mix, Mastert? A hangfelvételt? Lehető legjobb választásod ez hiszen a te ízlésed, a te hangzásvilágod alapján készítjük el neked a kívánt hanganyagot, ami minden szolgáltatásunkat a videóklipen kívűl magába ölel. Az ár annak függvényében változhat, hogy igényt tartassz-e szerzői jogokra.

Ajánlatkérés
Producer
Dalszöveg menedzsment

Van egy meglévő dalszöveged? Írtál egy vázlatot? Mi megoldjuk neked bomba biztosra a szöveget, miközben a szerzői jogok 100% felett te rendelkezel, mindaddig míg saját ötleteidet bontjuk ki és formáljuk egésszé.

Ajánlatkérés
man-person-technology-music-800x533
Mix & Mastering

A Mix & Master a zenének olyan elengedhetetlen elemei melyek nélkül lehetetlen minőségi hanganyagot kiadni. Itt kerül minden hangszer, minden vocal sáv a megfelelő hangzásra, ennél a folyamatnál válik a zenéd eggyé, ez határozza meg a hangerejét és finomságát a frekvencia játékaival. Lehetőséged van külön kérni ezt az opciót.

Ajánlatkérés
hangfelvetel-004
Hangfelvétel

Felvennél valamit? Narrálnál? Verset mondanál? Nem akadály! Gyere el hozzánk és felvesszük neked, és a kívánt hangformátumban átadjuk. Stúdióknál nincs óradíj, mi rád szánjuk az időt.

Ajánlatkérés
letöltés
Ghostproducer

Gigaslágert akarsz? De nem akarod tudatni, azt hogy kivel dolgoztál, szeretnéd azt, hogy a sikered titka mi legyünk, miközben te magad vagy a rivalda fényben? Vagy épp nagyon jól megy az éneklés a zenekészítés, de valahogy megakadsz a dallamokkal és a szöveggel? Nos bármilyen furcsán is hangzanak a fent megírt sorok, mi ebben tudunk segíteni, az ára ugyan megvan, de cserébe a titoktartási szerződés mellett megkapod, maximális ráérésünk és maximális odafigyelésünk, ez egy dal, ami tuti befutó, a receptet ismerjük hozzá, tudjuk, hogy mit hallgatnak szívesen, tudjuk hogyan kell alkotni, ahhoz, hogy felpörgesd a karriered, ha épp visszaesést tapasztalsz vagy épp szeretnéd beindítani, mi nem mondjuk el senkinek, hétpecsétes titokként kezeljük. Amit mi elkészítünk neked, egy modern a te szókincsedre formált zseniális elemekkel tüzdelt, dalszöveg, és dallamvilág, egyedi ritmikák, minden, ami miatt egy dal befuthat. Velünk a sikered garantált! Gondold át, nagy vallalás, a rizikója megvan, de ha bejön, már pedig miért is ne jönne be, akkor rátaláltál a korán kelés helyett az aranyra. Ránk. Szerzői jogokban, minden esetben 50% az ArnoldMusic tulajdonában marad. Összegezve, te mondod, hogy te írtad, te készítetted, mi pedig bólogatunk. Referenciát ne kérj, a te titkodat se mondjuk el.

Ajánlatkérés
desk-3076954
Dalszövegírás

Szeretnél az alapodhoz, dalszöveget írni, de nem megy? Esetleg elakadtál? Mi segítünk. Szerzői jogok terén is utat mutatunk. Az árváltozás jogát fenntartva, ez az árszabás abban az esetben érvényes, amennyiben, a szerzői jogok 100% az ArnoldMusic tulajdonában áll. Minden százalék megosztás esetén, az ár változhat.

Ajánlatkérés
Television camera lens, Film of Video movie recording films shooting of grand opening in conference hall Live streming for presentation with bokeh light background. Media Production Concept
Videóklip

Ma egy zeneműhöz elengedhetetlen egy videóklip, statisztikák azt mutatják, hogy sokkal többen kattintanak egy olyan zenére, amihez forgott valamilyen videóklip. Bízd ránk magad, ne repülj bele abba a hibába, hogy felrakod egy képpel, és kész vagyunk, merj különbözni, merj szerepelni, és hosszútávon meghozza a kívánt hatást. Ha kell kitaláljuk neked, megszervezzük, hogy már csak oda kelljen állnod, ha te szeretnéd te szervezel és találsz ki mindent, ahogyan az neked kényelmes. Mi adjuk azt amihez értünk. A fényelés, a szögek, a sztori, nagyon fontos elemei ennek. Bízd ránk magad, nem fogod megbánni!

Ajánlatkérés