Árak, Szolgáltatások

Stúdiózási alapdíj: 2.000 Ft / óra (egyes esetekben nem történik felszámolásra!)
Hangfelvétel
Hangfelvétel
A professzionális hangfelvétel, elengedhetetlen egy jó zenéhez, egy videóhoz, vagy bármihez amihez hangalapanyag szükséges. 

A hangfelvétel ára 8.000 Ft / óra, ehhez a szolgáltatáshoz nem jár Mix & Mastering csak a szimpla nyersanyagot kapod meg a kívánt formátumban, ezen szolgáltatásnál nincs stúdiózási alapdíj.
Időpontfoglalás
8.000 Ft / óra
Mixing & Mastering
Mixing & Mastering

A mixing & mastering stúdiónknál kéz a kézben jár, sok helyről szerzett tapasztalataink alapján, fontos, hogy a kettő egyben járjon, egy ugyanazon ember készítse el. Hiszen a jó keverés a jó zene alapja, "eladhatóságának" záloga, ha nem szakmai kezekben történik, végzetes következményei lehetnek a produkciód számára. 

Nálunk ez a veszély nem fenyeget, tudjuk mi a trendi, tudjuk mi a jó, és veled konzultálva készítjük el a számodra legjobb Masterelést! - Ennek ára 20.000 Ft / dal + 1 dal esetén 2.000 Ft / óra alapdíj, több anyag esetén, nincs alapdíj.

Időpontfoglalás
20.000 Ft / dal
movie-camera-ged2342dcb_1280
Videóklip

Arnold Music jóvoltából lehetőséged van nálunk, és a mi segítségünkkel leforgatni a klipedet, legyen szó az első videóklipről vagy legyen szó a sokadikról.

 

(Ha a helyszíneket és a szereplőket is nekünk kell biztosítani extra költségek merülhetnek fel!)

Időpontfoglalás
70.000 Ft / klip