4267, Penészlek, Arany János utca 37
+36308725352
Ajánló

Üdvözöllek, az Arnold Music oldalán!

Stúdiónk 2 éve nyitotta meg kapuit, az azt megelőző 10 évben, szakmai gyakorlatok, a szakma nagyjai mellett illetve, önálló tanulási folyamat előzte meg. Zene szerkesztői végzettségemet, Budapesten a Sonic Schoolnál végeztem el, ahol rengeteg addig nem ismert tudással vérteztem fel magamat.

Mátyus Arnold vagyok. Zenei producer, dalszövegíró, zeneszerző. Az elmúlt években, rengeteg előadóval sikerült együtt dolgoznom, és több, mint 700 megírt saját szerzeményem van, melyek túlnyomó többsége Ghost Writing keretein belül valósult meg. Ghost tevékenységeimmel felhagyva, úgy döntöttem, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye első, és egyetlen olyan stúdióját, kiadóját akarom létrehozni, ami a kezdeti fázisoktól elkísér, egészen a kiteljesedésig, ami az első felvételedtől a színpadig visz, és biztonsítja hosszútávú fennmaradásodat a szakmában.  

Mi nem csak egy hangstúdió vagyunk, ahová eljössz felveszed, és majd kapod a hanganyagot és mehetsz "Isten hírével". Mi segítünk neked a kiadásban, videóklipben, a zeneszöveg menedzselésében, a szerzői jogok kezelésében, és rengeteg olyan dologban, melyet máshol biztosan nem kapsz meg. Nálunk teljeskörű odafigyelést kapsz a dalszöveg érthetőségétől egészen a feltöltés pillanatáig a marketingen keresztül, mindenben, ami körülöleli a zenét. Ezért is válassz minket, ilyet nem kapsz sehol. 


Arnold Sound Studio
1
év szakmai tapasztalat
1
elégedett ügyfél
1
mentorált előadó
1
elkészített hanganyag